вторник, 23 июня 2015 г.

Рефлексія за курсом

 Та не вже завершився курс "Проектна діяльність в ІОП"?
В мерах курсу були дійсно цікаві речі… І, хоча на роботу з курсом потрібно багато часу, загалом завдання ВИКОНАЛА!!! А досягнення фінішу - найвражаючий момент діяльності. Досягнувши  такого рубежу, варто оглянутися назад і подивитися на результати своєї праці. 
 Що ж нового навчилася чи вдосконалила?
  Вивчаючи Модуль "Формуюче оцінювання як визначальний чинник роботи над проектом",  створила гугл-опитувальник до проекту. ЗДОРОВО!!! Заздрю тим закладам, які мають техничну можливість це використовувати. Вірю, що незабаром прийде той час, коли в кожній школі можна буде використовувати цей ресурс!
   Вивчаючи Модуль "Диференціація і фасилітація в проектах"  засвоїла, яким чином формувати групи учнів, та підбирати завдання для діяльності, в залежності від способів сприйняття інформації та  властивостей інтелектуальної діяльності.
  А які чудові інструменти онлайн-дошка та стінівка, на якій розміщюють в режимі онлайн статті. Вони дозволяють виконати колективну роботу учасників проекту і продемонструвати можливості ресурсів мережі Інтернет.

  Заздрю сьогоднішнім малюкам. Перед ними так багато можливостей в сумісній роботі, на їх очах руйнуються кордони і скорочуються відстані.     
  Сподіваюсь, що отримана практика в проектній діяльності іще знадобиться.
------ Дякую за увагу! –

Ура!!!!-----Кінець!

Комментариев нет:

Отправить комментарий